KulturMusicMusik

Gigkalendern tar form!

Jag jobbar nu för fullt med att boka in spelningar / gig på platser jag känner lite extra för, där jag verkligen vill spela i sommar och kalendern fylls på hela tiden. Listan är långt ifrån klar men redan nu kan du boka in 4st datum i din egna kalender om du är sugen eller nyfiken på min musik. Först ut blir förmodligen Kulturhuset, gamla fängelset i Gävle den 17e maj kl 19.00. Music for the outcasts har jag namngivit spelningarna. Det kommer bli sjukt spännande i år. Med största sannolikhet så kommer jag få med mig en superduktig medmusikant på fiol, Josefin Fransson. Det kommer bli magiska spelningar på speciella platser, paviljonger, kalvsnäs kvarn, etc. Biljetter kan inköpas på plats men det går oxå bra att förköpa i e-shoppen.

Du kan även förtjäna en fribiljett till valfri konsert om du prenumererar på sajten samt delar någon av mina nyheter på tex Facebook/twitter/instagram.

Här har du den aktuella kalendern, dela gärna på Facebook. Hoppas vi ses på kommande gig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *