Webdesign

Från idé till fullt fungerande webbsida

En lång historia kort… Företaget Jnofitness startade jag år 1997 samtidigt som jag aktivt idrottade på elitnivå inom friidrott och har sedan dess gjort otaliga sajter och grafiska produktioner till kunder över hela landet. Allt från enkla sidor till mer avancerade och e-butiker, naturligtvis mobilanpassade / responsiva för dagens marknad. I dag uteslutande med WordPress som plattform.

Alla projekt startar med registrering av webhotell och domännamn on ni inte redan har det. Registreringen gör jag alltid via Loopia. Läs mer om Loopia via länken nedan eller registrera ditt domännamn och webhotell.

Komplett hemsida från 4 400 kr

När jag pratar om fullt fungerande webbsida inkluderar det så klart även innehållet, texter, bilder och registrering av domännamn och webhotell via Loopia. Utöver webbsidan utför jag omkringliggande tjänster som inspelning av videos, fotografering, logos, bokomslag, trycksaker, broschyrer, etiketter, visitkort, affischer, posters, marknadsföring. Nästan allt som har med webb och grafik att göra. På papper eller digitalt. Ingenting är omöjligt!

Utvalda referenser

Senaste tillverkade hemsida:
Södra Kolonin Gävle

J.A Inkasso – Inkassofirma i Gävle
Småa Inkasso – Inkasso & A-kassa
New Look Salongen – Frisör
M Stålquist Fastigheter – Fastigheter
Nordic Spray – Din företagspartner!
Fagerviks allmek – Mekanik
Actus Kbt – Våga leva ett meningsfullt liv!
Gefle Plåt – Plåtverkstad i Gävle
Cheers Pub – Pub i Gävle