Fornfynd vill LS ha men lagbrott säger de i samma mening.

I förrgår var jag förbi länsstyrelsen med några fynd äldre än 1850 dvs fornfynd. Mest spännande är korset jag hittade för några veckor sedan på Östhammars camping som kanske kan vara från 800-900 talet (Moraviska riket) Thomas Eriksson var oxå inne på samma årtal men kanske ny produktion vid 1700-talet men han kände en expert i Tjeckien som han skulle höra med och det är ju kanonspännande eftersom moraviska riket härstammar från dessa länder. Tråkigt dock att våran träff tumlades runt då en viss pellejöns på LS stormar in och skriker att jag olaglig! Men jag frågade om jag skulle vända om och gå hem med fynden igen . Men fynden vill de gärna ha och beslagta enligt deras lagtolkning som inte riktigt heller stämmer eller tolkas bara till deras fördel framför den lilla människan som skall lyda. Det här luktar rent och skärt illa tycker jag , osmakligt. Skit. Staten utövar någon typ maktmissbruk och gör om lagarna efter deras tycke och skiter i konsekvenser och humanitet . Åter igen mår jag dåligt att vara svensk.

LS: Länsstyrelsen

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial