Metal detectingMetalldetekteringMetalldetektorMiljöSamhälle

INTE bra SVT gävleborg

Det har för ett par dagar sedan varit flera SVT intervjuer ute med mig som är klippt på sätt som ger tittarna en fel bild av mina värderingar och fel sanning. Det framgår att jag inte lämnar in fornfynd som jag hittat men det stämmer inte . Min avsikt är att de nyligen upphittade fornfynden skall lämnas in och det kommer jag göra. Men först vill jag bara få svar på det första fornfyndet som lämnade in för över ett halvt år sedan. Sedan är det ju så att Länsstyrelsen inte hinner med sitt jobb och då kan vi bespara dem arbetsbördan ett tag. Det kan ju orimligen ändå inte vara panik med att lämna in fynden då de varit borta så många är och legat i marken över 150 år .

Således! Min avsikt är inte alls att behålla fornfynd. Tvärt om! Jag vill att det skall komma upp i dagsljus men inte ligga i någon byrålåda hos länsstyrelsen eller raä.

3 svar på ”INTE bra SVT gävleborg

 • Lumia Bwire Nordin

  Absolut nyhetsförvrängning SVT. Dåligt!

  Svar
 • Om en artikel är felaktig/kränkande kan man vända sig till pressombudsmannen:
  https://po.se/

  Svar
 • Martin Björkman

  Hej Jimmy jag undra om det hänt något nytt ang anklagelserna mot dig? Har du fått tillbaka detektorerna? Har det blivit nåt åtal eller så? Skulle gärna läsa lite uppföljning. Mvh Martin

  Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *