KulturMusicMusik

Brättne brygga i Värmland

En dag under våren 2014 åkte jag tillsammans med bluesfantomen Peter Noresson ner till Brättne bruk/brygga som ligger i Arvika i Värmland på en mindre festival. Som vanligt spelar man ju sina låtar men skillnaden här var att jag fick respons direkt efter varje låt, det var som om en slags ny musik kommit till stan, eller kanske nygammal!. Efter spelningen hörde jag ord som fantastiskt, magiskt, gåshud. Jag fick till och med signera skivor med just orden gåshud + lite till. Underbara publik.

Christer som arrangerar i Brättne har verkligen lyckats få dit musikälskande lyssnare. Året efter, 2015 blev jag inbjuden till Musik café i Brättne. Fullt i lokalen och vad jag kan minnas av den spelningen är att den kändes magisk från början till slut.

Nu väntar jag med spänning tills nya musikfester är på G i Brättne. Och hoppas jag kan få en ny inbjudan 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *