ArtisterMusicMusik

I bland händer det!

Det finns så många låtar och så många artister runt om i världen. Det är en jungel att hitta vad man vill hitta om man vad man vill hitta.

Som Hoola Bandoola Band skrev en gång på 70-talet – Man måste veta vad man önskar sig för att få det man vill ha…

På youtube har min nyfunna artist Sarah Klang 196 likes, ja bara 196 tänker ni som gillar likes. Men vad betyder likes om det inte är pure love. Denna live session från p3 är det mest underbara jag hört sedan jag föddes år 1979. Jag vill bara dela med mig av underbar musik och hoppas oxå att det faller mina läser på örat. Då har jag spridit mina frön. Magiskt bra. Och tack för låten Sarah Klang, och tack för flera av dina låtar. I dag har jag beställt Sarah Klangs två album på Vinyl. Längtar efter dem. Att kunna lägga sig ner i soffan och bara njuta av bra musik, de är livet de.

FRÅN P3 SESSION, BILD FRÅN VIDEON

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *