DjurNatur

Fördelen med egen firma

Det kan vara jobbigt att driva företag, och det är jobbigt. Pappersarbete, momser, skatter, prissättningar och så skall man ju fylla upp dagarna med jobb. Men det finns också fördelar som i detta fall när jag bygger en altan i Forsbacka utanför Gävle och kan välja hur mycket jag vill jobba. Endast två meter från altanbygget till Storsjön och då måste man ju ta med fiskeutrustning och fiska.

I dag tog jag två välförtjänta timmar off från bygget och fiskade i sjön. Magiskt med napp nästan direkt. Jag tänkte mig några fina borrar till kvällens grill men det blev snipor, Gäddsnipor gånger två som jag skickade tillbaka för att växa på sig till nästa gång jag fiskar i storsjön.

Här kommer en bild på bygget. Det är inte klart men under veckan blir det klart och det kommer bli mycket mysigt ställe för kunden.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *