FriidrottIdrottKulstötningShot PutSport

Friidrotts SM i Gävle

Jag fick bara för någon sekund sedan reda på att inomhus SM i Friidrott går i Gävle om bara några dagar. Närmare bestämt nästa helg Lördag och Söndag 17/18 februari. Som gammal kulstötare blir man så klart sugen att besöka tävlingen och se vilka som tävlar. Inspiration till mitt kommande veteran VM (comeback) 🙂

Kul ska det bli i alla fall. Hoppas fler Gävlebor besöker tävlingarna. Och som lite nostalgi passar det ju utmärk med ett foto på mig när jag  gjorde comeback 2004 i Karlstad på Tingvalla IP och tog ett av min 13 SM-guld i kulstötning.

Bildinfo: Karlstad SM i Friidrott 6-8 Augusti 2005

Resultatlistan Karlstad SM i Friidrott 2005:
1a Jimmy Nordin, Malmö AI, 19,11
2a Magnus Lohse, Mölndals AIK, 18,72
3a Staffan Jönsson, Hässelby SK 16,62

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *