ArtisterMusic

Jag har återfunnit en underbar artist!

För några år sedan hittade jag en låt med Courtney Marie Andrews ((born November 7, 1990) is a singer-songwriter originally from Phoenix) Jag tror det var en spotifylista (Veckans tips) eller liknande. Jag fastnade direkt för låten jag hörde. 

Och nu har jag sökt fram denna underbara artist igen. Ni vet hur det blir, man glömmer bort en låt när man byter artist, bl bla, bla. Nu har jag hittat Courtney Marie Andrews på en magiskt bra radio / video kanal (KEXP) Och vilken underbar spelning! Njut i 27.14 minuter av henne med band med bra ljud och bild i mysiga KEXP studion. Bättre blir det nog inte, eller?

Och glöm inte att kolla upp (KEXP) Det finns så sjukt många bra band och artister som har spelat på KEXP som man aldrig hört talats om. Ett till band som du kanske inte känner till är Jetbone från Sundsvallstrakterna. Grymt sköna killar med underbar musik, se videon.

Bilder från videon:

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *