ArtisterMusicMusik

Magiskt bra musik med Lizz Wright

Jag har hittat en ny artist. Det är alltid kul att upptäcka någon yngre-generationens magiska musik. Lizz Wright heter kvinnan och jag fastnade direkt för låten Hit The Ground när jag på något konstigt sätt sökte efter något annat på spotify senast. Jag provlyssnade direkt i bilen. Det jag provlyssnade på var låten Hit The Ground och jag fastnade direkt. Vilken magisk låt.Den bästa versionen jag hittat live är klippet Hit The Ground (Live At The Cutting Room) Här pratar vi magiskt! Fantastiskt framförande. Tack Lizz Wright för magiskt musik.

(Lizz Wright, född 22 januari 1980 i USA, är en amerikansk jazz- och rhythm&blues-sångerska och låtskrivare. Wright föddes i den lilla staden Hahira i den amerikanska delstaten Georgia, som ett av tre barn till en frikyrkopastor och musikalisk ledare i församlingens kyrka. Hon började tidigt sjunga gospel och spela piano i kyrkan och blev också intresserad av jazz och blues.)
(Text lånad från Wikipedia https://sv.wikipedia.org/wiki/Lizz_Wright)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *