Metal detectingMetalldetekteringMetalldetektorMusicMusik

Underbara ställen att spela på och magiska fynd!

Sommaren har satt igång ordentligt gällande spelningar och gig. Jag har två fina spelningar kvar i sommar på magiska platser och det är Kalvsnäs Kvarn i Torsåker den 20e juli men först Rådhusepsplanaden i Gävle den 13e juli kl 21.00. Men i onsdags var jag och körde ett set på Krägga Café & Lanthandel utanför Bålsta på slätterna. Det är en riktigt liten pärla det! Riktigt mysigt ställe att spela på med fantastiska människor, unik design på diverse inredning gör inte saken sämre, tillika att de serverade Oden DIPA öl från Bålsta, den var riktigt god. Tack Brita, Daniel och barnen för att ni kom och lyssnade.

Nu ser jag fram emot en till magisk konsert i Rådhusesplanadens paviljong den den 13e juli klockan 21.00 och alla är naturligtvis välkommen.

Jag måste ju bara dela med mig av fynd som jag och Teddy hittat.

Det blir fler och fler intressanta fynd med tiden. Nu i veckan har grabben och jag letat i centrala Gävle. En del av fynden är faktiskt lite speciella. Luskammen till exempel. Den är tillverkad i metall, koppar och från vad jag kan spåra den så borde det minst vara 1800-talet. Sedan har vi hittat vad vi tror är ett askfat. Baksidan är stämplad OPA 18-8 FINLAND. Det är en konstnär som heter TIMO SARPANEVA som designade rostfria serviser, tallrikar osv. Magiska fynd, det blir bara roligare och roligare att leta med metalldetektorn.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *