Pokemon

Presenter till Teddy

Visst är det magiskt… Går man med på fotografier för att få presenter när man fyller år, då får man allt stå ut med att komma med i bloggen… Efter att Teddy slutat skolan i dag så frågade han om vi inte kunde köpa nya pokemon kort. Visst men max 2 paket blev mitt svar. Vi gick in till GameStop butiken i nian och Teddy hittade nya pokenom-kort-boxar som just kommit ut.

Teddy fyller snart 10 år så jag föreslog att han kunde önska sig dessa till födelsedagspresent för boxarna är ganska dyra men jag hade ju lovat två vanliga paket så det köpte vi i alla fall, och så tyckte teddy att jag skulle fotografera av kartongerna så mitt dåliga minne skulle kunna komma ihåg vilka presenter det var. 2 in 1 tänkte jag direkt. Nu får jag ett foto oxå för det brukar ju vara extremt svårt att få till i bland. Nu kan jag i alla fall inte glömma detta pokemon-kort-paket i alla fall. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *