BlommorNaturOdlingVäxter

Odla ute och inomhus

Jag skrev på facebook för ett par månader sedan om min inomhusodling jag startat upp i våran stora lägenhet på 35 kvm. Jo det är sant. Det växer så det knakar efter hela väggen nu även om det tyvärr är lite för kallt för växterna i lägenheten. Basilika, paprika, tomater, chili och pelargoner och lite annat smått och gott håller jag på och odlar upp.

Håll tillgodo så kommer jag snart lägga ut en film om hur det går och hur jag gjort med belysning till växterna. Så länge får ni nöja er med bilderna som visas. Det är en odling jag fixade till i somras hos vännen Stefan i Kalvsnäs utanför Torsåker. Kommer inte ihåg sorten potatis som jag satte (den var röd) och mindre modell. God var den i alla fall.

Odlar du? Om du gillar odling och vill dela med dig av ett tips får du gärna kommentera inlägget. 🙂

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *