ByggHantverkare

Restaurering av trädgårdsbänk

Här är resultatet av en trädgårdsbänk jag restaurerat i sin helhet. Jag fick inga brädor till jobbet, endast rostiga gjutjärnsdelar och ett gäng rostiga skruvar. Otroligt kul att utföra restaureringar av bänkar. Först slipade jag bort all rost på metalldelarna och lackade med svart sprayfärg. Skrivarna lade jag ner i olja för att lösa upp rosten. Sedan var det dags att klura ut vilket virka jag skulle använda och det blev kvistfri furu som jag betsat med mahogny därefter lackade jag delarna och satte ihop delarna till denna vackra gamla bänk. Åtta timmars jobb totalt och kunden är supernöjd. Har du behov av restaurationer av olika slag så tveka inte att höra av dig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *