Hantverk och detektering

Nu är det full säsong för mig som hantverkare, allt skall byggas samtidigt. Kunder står på kö och väntar med att få jobb utförda. Det är altaner, uteplatser, snickerier, tapetsering, växthus med mera och så har jag nyss gjort en utomhusdiskbänk. Vintern var oxå full av jobb varvat med sjukskrivning då man skall vara hemma vid mista covid symptom.

Börjar bli lite sliten nu i kroppen av allt byggande, man är ju inte 18 längre 😀 Men inte skall man klaga för det är oxå säsong inom metalldetektering och i sommar tänker jag ta ledigt och vara ute och söka så mycket jag bara kan. Nedan kommer lite härliga fyndbilder från tidiga våren och inom kort kommer jag visa runt bland mina odlingar från kolonin.

Metalldetekteringsfynd från i våras

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *