MetalldetekteringMiljö

Sörtuttsbadet i Sandviken

Vilka fynd det blev i dag. Och då skall man veta att jag kanske bara sökte av 1 tiondel av stranden och endast ca 10 kvm i vattnet. Här tror jag man kan hitta massa magiska fynd om man har tur. Jag planerar nu att campa över här ett par dagar i sommar och beta av grannstranden som är ännu större.

Jag har nu oxå börjat tillverka inredningsdetaljer av gammal metall som jag hittat. I förrgår lade jag upp en egentillverkad krok av metall från stranden i shoppen. Kolla gärna in det om intresset finns. Lika så har jag valt att lägga upp alla leksaker till försäljning med bild i shoppen. Väg sägs om denna krok! Kommentera gärna.

Youtubevideon från Sörtuttsbadet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *