ArtisterKulturMusicMusik

Äntligen tillbaka på Scenen!

Strax innan Covid kom till världen försvann motivationen till musiken och Covid dödade den ännu mer men nu är jag tillbaka och i lördags gjorde jag min första spelning på flera år. Det var visserligen lite ringrostigt men över halva setet var magiskt och totalt kom hela 58 personer till min kolonilott. Stort tack till alla som kom och nu kommer jag lira mer musik runtom i landet. Du som driver restaurang eller festival eller för privat fest får gärna höra av dig och boka in spelning. Stort tack oxå till Simon Ridell för bilderna.

Spelning redan i dag onsdag

Redan i kväll onsdag den 16 augusti gästar jag öppna scenen med 30 minuter sång. Hjärtligt välkommen till Sjömanskyrkan / Musikhuset i Gävle med start klockan 19.00 Mer info finns på deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *