BlommorOdlingVäxter

Dags att plantera inför sommaren

Det börjar dra ihop sig för plantering. Mina största odlingar jag sätter ut efter frosten är tobaksplantorna som snart skall frösättas (efter nyår). Jag använder egna frön som jag tagit från årets skörd. De fina rosa blommorna drar ihop sig till en fin fröboll som innehåller flera hundra frön i varje boll så finns intresse för fröer kan ni e-posta mig på info@jimmynordin.se

Södra kolonin Gävle

Men jag odlar mycket på kolonin och skulle behöva större än de 350 kvm som jag har till förfogande. Mia favoriter utöver tobak är lök, röd lök, vitlök, gurka, tomat och potatis. Men jag och frun odlar det mesta. Rödbetor, rotfrukter, pumpa, ärtor och massa kryddor.

Är du sugen på tobaksorten Virginia Gold kan du E-posta mig.

Tips och trix på odling

För dig som gillar att odla och vill ha nyttiga tips samt handla fröer och andra trädgårdsprylar rekommenderar jag varmt Odla.nu. Klicka dig vidare på bilden så kommer du till deras hemsida.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *