PolitikSamhälleTV

En varning, konspirationer och sjuka människor!

Mycket har man varit med om under 44 år men det jag skall skriva om nu tar nog prispallens medaljer. Dock inte i positiv bemärkelse utan hur sjuka människor kan vara. Inte nog med dessa sjuka handlingarna som kan beskådas på SVT´s program Dokument inifrån och exempelvis programmet: Att rädda ett barn. Där pappan utsätt för ett drev på falska grunder.

Falska grunder

Att man som organisation som Bry som skall rädda ett barn inte tar reda på fakta innan man hänger ut en pappa och förstör ett barn är för mig straffbart. Men jag vill inte avslöja dokumentären och tycker ni i stället skall kolla på de tre delarna. Men jag varnar folk för Bry (Agneta Bravelius). Jag vill oxå varna för alla dessa konspiratörerna som hakar på drevet i detta program.

Skamlös

Det finns mycket mer intressant att kolla på om ni gillar utredande program. Tex Dokumentärserien Skamlös som handlar om en man som jag anser inte borde få gå lös på våra gator och torg någonsin. Richard Olsson. Jag tänker inte här avslöja vad det handlar om förutom maktmissbruk, svindleri och manipulation, utan jag tycker ni skall kolla på dokumentären. Men jag vill varna er för mannen Richard Olsson som ursprungligen kommer från Norge.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *