BlommorMiljöNaturOdlingSemesterVäxter

Magisk sommar i stugan

Jag och frun blev i våras överlyckliga när vi blev med stuga och kunde börja renovera och fixa till våran nya stuga och nu har vi varit i stugan i över tre månader. Jag är inte ett dugg sugen på att åka in till stan och sova i lägenhet concrete jungle. Men det har varit magiskt här på kolonin/stugan. Vi har nyligen börjat skörda från egen potatis, mangold, tomater. Snart är morötterna på g. Örtagården som vi planterade med bla. dragon har jag använt flera gånger i sommar när jag slagit en bearnease till gäster och vänner på besök. Mycket skoj men mycket slit och många liter färg och svett spikar och penseldrag och grävningar. Men snart så är jag nöjd med resultatet. Då kan jag njuta mer av det hela. 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *