FriidrottIdrottKulstötningShot Put

Tillbaka i kulringen

Efter många många år vilande från idrott har jag nu efter fyllda 40-års dagen bestämt mig för att komma igång igen, både som veteran och senior. Senaste tävlingarna gjorde jag i min andra comeback 2010-2011 då jag tog SM-brons i kula. Tidigare hade jag 13 -SM guld och personliga rekordet 20.73 stötte jag 2002 i Ludvika.

Nu har jag startat igen sedan 2 veckor tillbaka och kör ett pass varje dag. Motivationen har kommit tillbaka och jag hoppas den stannar 🙂 Det är en halvlång väg tillbaka till bra form då jag varken tränat styrka och rört på mig på ca 8 år. Muskelminnet finns kvar och efter fem gjorda kulstötningspass och fem gjorda styrkepass har jag smärta i varje del i kroppen. Även om jag börjat väldigt lugnt.

Det kommer vara mycket roligt att se ut utvecklingen blir resultatmässigt. Just nu så ökar jag varje träning, inte så konstigt då jag ej tränat på länge men hoppas ökningar sitter i hela tiden 🙂

2 svar på ”Tillbaka i kulringen

 • Dan Lindahl

  Lycka till med comeback 2019 Jimmy.
  Önskar Dan, veteranfriidrottare, Skåne.

  Svar
  • JimmyNordin

   Tackar tackar Dan

   Svar

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *