Metal detectingMetalldetekteringSemester

50-öring i silver från 1928

Så där ja… Nu är vi mitt i sommaren och med två veckor ledighet som jag tagit från firman så kan jag köra på ordentligt med detektorn. Jag har besökt tiotalet ställen på kort tid och nästan varje sökning har resulterat i magiska fynd. Finaste fyndet än så länge denna veckan är 50-öringen i silver från 1928. Inte så gammalt fynd men i riktigt fin kvalité.

Kolla gärna in filmen om du är intresserad av metallsökning.

För övrigt kan jag meddela att prövningstillståndet till Högsta Domstolen nekades, så mitt fall med detektering som startades med de fina fyndet av kastmyntet från 1772 kommer inte tas upp i HD. Mycket trist måste jag säga. Men men, det är bara gå vidare och söka nya vägar till bättre lagar i landet.

Senare i sommar mellan alla inplanerade byggjobb jag tagit på mig hoppas jag kunna komma iväg på en lång metallsökarresa i Danmark och eventuellt oxå England. Senast jag sökte i London hittade jag magiska mynt från sent 1800-tal. I Danmark har jag inte sökt ännu men är extremt sugen. Tillika vill jag ner till Australien och söka guld någon gång i snar framtid. Vi får se vad jag hinner med under detta år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *