ArtisterBlommorHantverkare

Uteplatsen blev kanonbra

Sådär ja! Nu är jag i det närmaste klar med uteplatsen och jäklar vad fint jag har gjort det 🙂 Det största mest jobbiga med uteplatsen var alla sandsten som skulle på plats. Först leta upp dem och sedan lägga. En del av stenarna väger över 50kg.

Förebild

Spaljen byggde jag efter stensättningen i tryckimpregnerat, vänster på bild och staketet målades och fick ett armeringsnät som spaljé. Där väntar vi på att en gulorange kaprifol skall växa till sig. Baljan murade jag upp och fyllde med ettåriga blommor samt en liten syrenhortensia ca 70cm hög. Till vänster om baljan planterade vi en stor syrenhortensia som kan bli 2 meter och bakom den en töja. Kommer naturligtvis att uppdatera med bild när allt växt till sig.

Sunset Södra Kolonin Gävle

Grinden flyttade jag också mer till höger för att skapa ett större utomhusrum. Ni kan se skillnaderna på bilderna. synd bara att jag inte tog en bild på så som det såg ut från allra första start. Jag tillverkade också två riktigt stabila bänkar. 2,5 meter lång respektive 90 cm och en kabertrumma som bord blir aldrig fel.

Lupinstigen 15

Efterbild

Nu är det bara att mysa på och hoppas på finväder. Jag kommer att arrangera en livemusikkväll här i trädgården under sommaren med mig och nytt material samt någon annan spännande artist, så håll koll på det. Det kommer att bli en magisk sommar.

Beställ mina egentillverkade möbler, kika in i shoppen för mer information.

Odling & Fröer

Jag tänkte tips om en bra sajt där jag brukar handla divers varor gällande odling och fröer. Kolla in Odla.nu och deras sortiment. Tobaksfrön kan du köpa direkt av mig i shoppen.

2 svar på ”Uteplatsen blev kanonbra

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *